pondělí 27. prosince 2010

Japán

     Okolo šesté hodině večerní dorazila dvojice zakuklenců s baťožinami k domu s věží ve staré části města u zvláštní školy. Zvonili, ale zprvu to vypadalo, že se nedozvoní, dům mlčel. Dočkali se. Dveře jim otevřel kdosi zahalený tajemstvím. Vmžiku obsadili schody a probojovali se do horního patra do pokoje ve věži. Trvalo jim, než vyhnali jeho obyvatele na mráz a ujali se příprav: přestavěli nábytek a květenu a sami se proměnili ve dvojici gejš. Přípravy spolkly mnoho času - čistou hodinku než všechno přetransformovali.
     Po zmíněné hodince otevřely gejši brány lvové a vpustily do nitra pokoje Měsíčníka se Slunečníkem a Konečníkem. Ten rozprostřel své paprsky po celém pokoji.
     Zanedlouho se podával hlavní chodník večera - rrramén, jak se o něm vyjádřily hostitelky, samozřejmě podávaný s tradičními hůlkami a na zapití byl přítomen ovocný velmi alkoholistický nápoj (4%!). Host si s  hlavním chodem hravě poradil, za to japonské společnice překvapivě spíše rybařily než jedly, ale nakonec i to ony zvládly. Jako předkusek zákusku posloužilo roztomilé ochinchinoidní cukroví a Pockýýýý. A tu se najednou změnila gejša na Didokeře Hebkého čili satana, Měsíčník se Slunečníkem a Konečníkem na Satanovu družku, či divoženku (to víte, vypravěč už má chabou paměť XD) a druhá gejša se rozněžnila na Květoslavu. A pak? Přišla chvíle na zákusák! Satan se pustil do míchání těsta z usměvavých surovin a za pomoci usměvavého nádobí. Vylezly z toho ve výsledku macíkovité palačinky. Na závěr přišlo na řadu víno a karaoke.
     Návštěvníci přenocovali, ráno roztáli u krakenovského čaje a dortu. A následovně zmizeli jak pára pod hrncem. Bordel zbyl na uklizení hostovateli.

2 komentáře:

  1. ...a bordel si tu stále vesele leží dál, protože Satanova družka se nemohla zbavit svého zápalu energie z minulého dne a jestli neumřela, tak tu skotačí doteď :D

    OdpovědětVymazat
  2. tak to mě teda zajímá, jak jí to dlouho vydrží dokud neumře XD

    OdpovědětVymazat